skip to Main Content
Tusa Zsuzsanna Gyermek és ifjúsági coaching

Sok kérdéskörben, és esetben foglalkozom gyerekekkel, kamaszokkal és családokkal. Mindig érdekelt, hogy mit élnek meg a gyerekek különböző életszakaszaikban és hogy élik meg a szülők ezeknek a mindennapjait. Foglalkoztatott az is, hogy ki hogyan boldogul a szerepében, s ha nem, miként lehet azon segíteni.

A szülőség, számomra egy csodálatos rendeltetése az életnek, de tapasztalatból tudom, hogy vannak igen nagy nehézségei is. A mai rohanó, gyorsan változó világ ezeket a nehézségeket még fel is erősítik és egyre több a leterhelt, frusztrált család. Sajnos, ha egy szülő túlterhelt, az az életének minden területére hatással van, és ezzel együtt a családra is, amivel együtt jár a szorongás, a bűntudat, az alacsony önbizalom, az önértékelés hiánya, és még további problémák is. Amiért ezt a hivatást választottam, az, hogy ezeken a felmerülő problémákon segíteni tudjak, hogy érzékeltessem, a mindennapokban is lehet egység és harmónia, még ha ezt a rohanó, stresszes világot is éljük, vagy, ha számos akadály gördül elénk. Hiszem, hogy mindez csak is akkor lehetséges, ha készen állunk változtatni.

52 éves, 3 csodálatos gyermek édesanyja vagyok.
Foglalkozásomat tekintve szociális- és ifjúságsegítő szakember, családmentor, gyermek-és ifjúsági coach.

Persze nem állítom, hogy ez könnyű és gyorsan megy. Sokan gondolják úgy: ” én rendben vagyok, velünk minden rendben van, én ismerem a gyermekemet, nem kell segítség”… Aztán telik az idő és rájövünk, hogy valami nincs rendben, de vajon mi? Hogyan oldjam meg? Vajon valaki tudja a megoldást? Mondjam el egy idegennek a belső, családi dolgainkat?

A válaszom, igen! Soha nem szégyen segítséget kérni! Mondd ki, add ki magadból, keressük meg együtt a megoldást! Tájékozódj oldalamon, találd meg számodra, vagy gyermeked számára megfelelő lehetőséget szolgáltatásaim közül.

Tusa Zsuzsanna Gyermek és ifjúsági coaching
Back To Top